10 Kasım 2017 Cuma

Rize Haberleri bu sitede


24 Ocak 2009 yılında "Haberin Rize'deki Merkezi" sloganıyla yayın hayatına başlayan Rize Haberleri sitesi, yaklaşık 9 yıldır Rize'den haberler vermeye devam ediyor.

Özel haberleriyle, sitemize özel köşe yazarlarıyla hızlı, doğru ve tarafsız yayıncılık yapan ve Rize haberleri denince akla ilk gelen sitelerin başında yer alıyor. Gazeteci-Yazar Turgay Ayhan'ın imtiyaz sahibi olduğu sitemiz, Çaykur Rizespor haberleri başta olmak üzere Rize Amatör Futbol Liglerini ve Çaykur Rizespor Altyapı gruplarını yakından takip ederek ziyaretçilerine ulaştırıyor.

Bu alanda Rize haber siteleri arasında tek olan Rizehaberleri kopyala-yapıştır haberciliği yapmadan özel ve özgün haberleriyle ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor. Aynı zamanda Anadolu Ajansı (AA) üyesi olan sitemiz yaklaşık 9 yılı bulan yayın hayatı süresince çizgisinden ödün vermeden yoluna devam etmektedir.
www.facebook.com/rizehaberlericom ve www.twitter.com/rize_haberleri sosyal medya adresleri üzerinden de takip edilebilen sitemizde yayınlanan haberler, anlık şekilde paylaşılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder